Manuale d’uso / di manutenzione del prodotto F20556 del fabbricante Viking
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Viking Installation/ Use & Car e Manual Outdoor Gravity Feed ™ Char coal Smoker F20556 EN (102308 J) Viking Range Corporation 111 Front Str eet Greenwood, Mississippi 38930 USA (662) 455-1200 For product information call 1-888-VIKING1 (845-4641), or visit the Viking Web site at vikingrange.
Congratulations 3 W a r n i n g s W ARNING EXPLOSION HAZARD Do not use the smoker as storage area for flammable materials. Keep area clear and fr ee from combustible materials, gasoline, and other flammable vapors and liquids. Failure to do so can result in death, explosion, or fir e.
5 Important Safety Instructions Getting Started T able of Contents G et ti n g S ta rt e d Important Safety Instructions _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 5 Setup & Seasoning _ _ _ _ _ _.
7 Setup & Seasoning Getting Started Important Safety Instructions 6 Getting Started • Before storing, make sur e the smoker is cool. Keep stored outside in a well-ventilated area out of the r each of children. • Keep the ventilation opening at the top free and clear to allow proper flow of air .
9 Getting Started 8 Getting Started 1 2 3 5 4 Featur es Firing & Feeding 1. Remove the rain cap from the smoke stack of the smoker . Never operate your smoker with the rain cap on. 2. Make sure the main/fr ont door of the smoker is closed and latched.
Operation 1 1 1 0 Operation Smoking Smoki ng intensif ies the flav or by adding s moke to the c ooking pr ocess. T o achieve am ple smoke rin g and flavor a dd your favor ite choice of w ood chunks i nto the ash pa n throu gh the fir ebox door ( small door on r ight).
1 2 Operation Operation 1 3 Cold Smoking Chart Cooking Tips Food T ype Cold Smoking Time Beef 90 minutes Pork 60 minutes Chicken 4 0 minutes Duck 4 0 minutes Game (venison) 40 minutes Salmon/T una Fillets 40 minutes Shellfish (shrimp, scallops, oysters, etc.
1 5 1 4 Operation Cooking Tips Ribs Appr oximat e Cooking Ti me = 4 hours Use loi n back or spar e rib side s. Complet ely cover wi th favorit e rub. 1. Fill th e ash pan with so aked wood ch unks. 2. Bring smoker te mperatur e to 250° F and hold temp eratur e stead y .
1 7 Product Car e 1 6 Product Car e Service Infor mation If service is requir ed: 1. Call your dealer or authorized service agency . The name of the authorized service agency can be obtained from the dealer or distributor in your area.
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Un punto importante, dopo l’acquisto del dispositivo (o anche prima di acquisto) è quello di leggere il manuale. Dobbiamo farlo per diversi motivi semplici:
Se non hai ancora comprato il Viking F20556 è un buon momento per familiarizzare con i dati di base del prodotto. Prime consultare le pagine iniziali del manuale d’uso, che si trova al di sopra. Dovresti trovare lì i dati tecnici più importanti del Viking F20556 - in questo modo è possibile verificare se l’apparecchio soddisfa le tue esigenze. Esplorando le pagine segenti del manuali d’uso Viking F20556 imparerai tutte le caratteristiche del prodotto e le informazioni sul suo funzionamento. Le informazioni sul Viking F20556 ti aiuteranno sicuramente a prendere una decisione relativa all’acquisto.
In una situazione in cui hai già il Viking F20556, ma non hai ancora letto il manuale d’uso, dovresti farlo per le ragioni sopra descritte. Saprai quindi se hai correttamente usato le funzioni disponibili, e se hai commesso errori che possono ridurre la durata di vita del Viking F20556.
Tuttavia, uno dei ruoli più importanti per l’utente svolti dal manuale d’uso è quello di aiutare a risolvere i problemi con il Viking F20556. Quasi sempre, ci troverai Troubleshooting, cioè i guasti più frequenti e malfunzionamenti del dispositivo Viking F20556 insieme con le istruzioni su come risolverli. Anche se non si riesci a risolvere il problema, il manuale d’uso ti mostrerà il percorso di ulteriori procedimenti – il contatto con il centro servizio clienti o il servizio più vicino.